Zoeken
  • Leider Gillian

ONLINE CHIRO 24/05

Bijgewerkt: mei 24

Wie redt ons chirokamp?

De laatste weken was de Chiroleiding druk bezig, eindelijk hadden we de formule voor een vaccin tegen Corona klaar. Om veiligheidsredenen kreeg elke Chiroleider een deel van de formule mee naar huis. 1 Chiroleider (we gaan zijn naam maar niet vrijgeven) was echter te druk bezig met het hamsteren van WC-papier en verloor zijn deel onderweg.


Wil jij daarom terug uitzoeken hoeveel milligram Chirozweet er in het vaccin moet?

Zondag vind je de route die de Chiroleider aflegde op onze Facebook-pagina en hier in dit bericht, en kan jij met de fiets op zoek gaan naar het juiste cijfer. Onderweg zal je rollen WC-papier vinden met daarop cijfers, de som van die cijfers is het aantal Chirozweet dat in het vaccin thuis hoort.


Laat ons dus niet in de steek en weet ons te zeggen hoeveel milligram we nodig hebben!


Volg de route van de hamsterende chiroleider. Tel de cijfers op de rollen WC-papier op, geef dit cijfer door aan ons via een berichtje op Facebook en word topspeurder van chirojongens Putte. De winnaar krijgt een superdeluxe verwenmoment op kamp!


Veel Succes! Jullie kunnen de fietstocht doen tot en met woensdag!


Hieronder vindt je een nauwkeurige routebeschrijving van de weg die de Chiroleider heeft afgelegd, we beginnen op de kruising met de Bredestraat en de Stompaarshoek. (Maar je kan natuurlijk starten waar je wilt)


Onderaan vind je de link naar Google-maps.

Op de Bredestraat draai je de Stompaarshoek in. Einde Stompaarshoek, rechts Peter Michielslei en direct terug links Stombaershoek Links Boefkens, rechts volgen tot aan de Lierbaan Links Lierbaan Links Peter Michielslei Rechts Musstraat Rechts Bredestraat tot nr 38 Links fietspadje volgen, achter muur rusthuis door Lijsternest Mechelbaan oversteken en naast Aldi Eksterstraat Rechts Vogelstraat, direct links tot Zevenbunder Rechts tot Schrieksesteenweg Rechts Langendijk Links Galeistraat Rechts Schrieksesteenweg Links De Preterij Rechts Zag Links Steenovenstraat Links Vogelstraat Rechts Pitsemburgstraat Links Mechelbaan Rechts Oude Molen Links Sikkelstraat Links Bredestraat Rechts Stompaarshoek


https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1angn3qMiXYA0aoKr5BcPb158wNt3ctbr&ll=51.05626342159907%2C4.640380000000008&z=14©2020 door de ICT-verantwoordelijke van Chiro Jongens Putte.