Wat is Chiro?

Zondag namiddag

Elke zondag namiddag van 14u tot 17u is het Chiro, een tijd waarin al onze leden zich drie uur lang kei hard kunnen amuseren met de leukste spelletjes die onze leiding voor hen voorziet. Dat kan gaan van gezellig knutselen als het slecht weer is tot je helemaal uitleven in een fantastisch bos- of dorpspel. Kortom elke zondag namiddag weer is het dolle pret bij ons. Vergeet zeker niet om 50 cent mee te nemen, zo kan je iets drinken op onze Chiro.

Kom jij ook?

Bivak

Het hoogtepunt van elke jaar voor onze leden is natuurlijk onze Bivak! Voor onze oudste 10 dagen en voor de kleinste 5 dagen vol spel en plezier. Onze bivak gaat elk jaar door van 11 t.e.m. 21 juli voor de oudste en van 15 t.e.m. 21 juli voor onze kleinste. 

Dit jaar gaan we op kamp naar Dadizele, meer info krijgen jullie later nog van onze leiding.

Verhuur

Wij verhuren ook onze prachtige lokalen te Schaapstraat 2a in Putte voor weekends, feestjes en kampen in de zomer. 

Voor meer informatie omtrent beschikbaarheid, faciliteiten en foto's kan u terecht op onze CJT-pagina. Van hieruit kan u ook de huur regelen

 

Chirofeesten

Elk jaar tijdens het eerste weekend van augustus organiseren wij een echt feestweekend met tal van leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een fotozoektocht, een kubb tornooi, een live bandje, en nog veel meer. Doorlopend kan iedereen ook komen smullen van onze heerlijke mosseltjes of een lekkere cocktail komen drinken aan ons Beach Café. 

Hopelijk tot in de zomer!

Afdelingen

Minies

Eerste en Tweede leerjaar

De Minies doen samen met hun leiding kringspelletjes, spelen verstoppertje, bouwen een kasteel met trollen en kabouters, zingen leuke liedjes en nog veel meer...

Leiding:

Lennert W. en Lukas

Contact:

Lennert.wittens@gmail.com

Lukas.boeckxstaens09@gmail.com

 

De Leidingsploeg

Onze leidingsploeg bestaat uit een 8-koppig team en een volwassen begeleider die dag in dag uit zich inzetten voor onze Chiro om een goede werking te verzekeren. Deze toppers zorgen er dan ook voor dat elk lid zich thuis kan voelen in onze Chiro en hier zijn mooiste tijd van zijn leven kan beleven. 

 

De Leiding

Leer ons beter kennen

IMG_5761_edited.jpg

Lennert W.

Lennert, ook wel De Wittes genoemd, is momenteel aan zijn derde jaar leiding bezig en staat voor onze aller kleinste, de Minies. Hij studeert momenteel bouwkunde in Antwerpen en in zijn vrije tijd gaat hij het liefst iets doen met zijn vrienden van de Chiro en die van het beste jeugdhuis van Putte, De Kaktus! Wat hij het liefst eet? Een Frietje met veel mayonaise natuurlijk. 

IMG_5745 2.jpg

Lukas B.

Lukas, momenteel bezig aan zijn derde jaar, staat samen met Lennert voor de minies. Hij zit momenteel in zijn 2e jaar Geografie aan de KUL en in zijn vrije tijd gaat hij graag eens zwemmen. 

IMG_5745.jpg

Quinten V.

Quinten staat dit jaar alleen voor de Speelclub die hij zal bekoren met tal van leuke spelletjes en activiteiten. Hij studeert momenteel Business & Management aan Thomas More en gaat in zijn vrije tijd ook graag zwemmen en fietsen. Word jij ook niet verblind door zijn prachtige Venetiaans blonde haren?

IMG_5784.jpg

Gillian N.

Gillian staat in zijn derde jaar alleen voor de Rakkers, een gekke bende die elke zondag weer genieten van zijn leuke activiteiten. Hij zit in zijn tweede jaar Handelsingenieur aan de KUL en gaat in zijn vrije tijd graag lopen en fitnessen, een echte sportman dus.

IMG_5752_edited.jpg

Sander J.

Sander, beter bekend als Jacky, staat momenteel voor de Toppers. Hij studeert slagwerk in Antwerpen en is dan ook lid van de fanfare van Putte, waar hij iedereen bekoort met zijn muzikale talenten.

IMG_5752_edited.jpg

Jelle G.

Jell staat samen met Jacky voor de Toppers en dit is ook meteen zijn tweede jaar. Samen vormen ze een echt top duo en voorzien ze hen elke zondag van spel en plezier. Jelle is momenteel aan zijn 7e jaar elektriciteit bezig en houdt zich in zijn vrije tijd vooral bezig met de Chiro en chillen in jeugdhuis "De Kaktus".

IMG_5747.HEIC

Lennert C.

Lennert, noem hem gerust Serge, is ook aan zijn derde jaar als leiding bezig en staat dit jaar voor de Kerels. Hij zit niet meer op school maar is al aan het werk als volleerd elektricien. 

IMG_5750.HEIC

Wesley V.

Onze oudste leider Wesley staat, hoe zo het ook kunnen, ook voor onze oudste groep de Aspiranten. Met zijn bakke ervaring zal hij deze jongens hun beste, laatste jaren geven in hun Chiro carrière. Wesley zit momenteel in zijn schakeljaar naar Industrieel Ingenieur: Elektromechanica aan de KUL

 

Evy V. (Volwassen Begeleider)

Contact:

Tel.: 0472 75 67 65

E-mail: evy.vandervondelen@telenet.be

©2020 door de ICT-verantwoordelijke van Chiro Jongens Putte.