afdelingen

Minies

De Minies (1e en 2e leerjaar) doen samen met hun leiding kringspelletjes, spelen verstoppertje, bouwen een kasteel met trollen en kabouters, zingen leuke liedjes en nog veel meer...

Leiding

Lennert Wittens:

Lennert.wittens@gmail.com


Speelclub

De Speelclub (3e en 4 leerjaar) spelen samen met hun leiding voetbal of spelen astronaut. Ze lachen en springen, maken prachtige knutselwerkjes of gaan op uitstap.

Leiding

Lukas Boeckxstaens:

Lukas.boeckxstaens09@gmail.com

Quinten Van Doninck: 

Quinten.vdoninck@gmail.com

Rakkers

De Rakkers (5e en 6e leerjaar) spelen samen met hun leiding baseball en andere actieve activiteiten. Ze bouwen kampen in het bos, spelen met klei en verkleden zich.

Leiding

Gillian Neeckx (Hoofdleider):

gillian.neeckx@gmail.com


Toppers

De Toppers (1e en 2e middelbaar) doen samen met hun leiding pleinspelen en vervelen zich nooit. Tussendoor praten ze over hun favoriete hobby, of over wat er op school gebeurd is en nog veel meer.

Leiding

Sander Jacobs:

Sajac09@gmail.com

Jelle Geeraerts:                                                               Jelle_geeraerts@hotmail.com


Kerels

De Kerels (3e en 4e middelbaar) doen samen met hun leiding een fietstocht of spelen toneel, houden een fotozoektocht in de stad of organiseren een volleybalcompetitie.

Leiding

 Lennert Cerstiaens:                                                     Cerstiaens.lennert@telenet.be


Aspiranten

De Aspiranten (5e en 6e middelbaar) spelen samen met hun leiding een groot stadspel of doen een quiz. Ze leren zelf verantwoordelijkheid op te nemen voor jongere kinderen en organiseren zelf een activiteit.

Leiding

Wesley Vandezande:

Wesley.vandezande@hotmail.com

Volwassen Begeleider

Gert Creemers: 
+32 495 12 80 84